Välkommen till Win Win Ekonomi i Stockholm
  Start Nyheter Om oss Våra tjänster Varför anlita oss? Speedledger Kunder Karriär Kontakt   


 

Karriär

Redovisningskonsulter och lönekonsulter till Win Win Ekonomi

Vi växer löpande, och letar därför ständigt efter rätt personer som vill vara med och hjälpa våra allt fler kunder. Grundläggande för att du ska trivas hos oss är att du är en person som tycker om att ge hög service, samarbeta med såväl kollegor som kunder samt ha en positiv grundinställning.

Du ska gärna ha erfarenhet från redovisningsbyrå/lönebyrå, och har du även arbetat på ekonomiavdelning så är det positivt.

Viktigast är dock din inställning, motivation och förmåga att lära dig och utvecklas. Vi ska fortsätta expandera, och ger dig därför stora möjligheter att utvecklas hos oss. Vi anställer ofta utan att ha annonserat ut en tjänst, tack vare att vi får många bra spontanansökningar. Din ansökan kommer då att sparas hos oss för att vi ska kunna ta med dig i framtida processer då vi söker nya medarbetare.

 

 

Skicka in din ansökan genom att maila ditt CV och ansökningsbrev till martin.grimlund@winwin-ekonomi.se. Har du några frågor kan du maila dem till samma adress, eller ringa Martin Grimlund, rekryteringsansvarig, på 08-684 494 64.

 

Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig för att lyssna på dina behov och berätta om vår lösning.

 

    Gasell-utmärkelse från Dagens Industri

    FAR     Bättre Bokföring     Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

 


Copyright © 2012 Win Win Ekonomi AB | Palmfeltsvägen 19, 121 62 JOHANNESHOV | Tel: 08-684 494 60 | info@winwin-ekonomi.se
IM Storm Webbyrå