Välkommen till Win Win Ekonomi i Stockholm
  Start Nyheter Om oss Våra tjänster Varför anlita oss? Speedledger Kunder Karriär Kontakt   


 

Kunder

Vi jobbar huvudsakligen med ägarledda företag, men hjälper även ett antal medlemsorganisationer samt utländska koncerner med dotterbolag i Sverige. Vår ambition är att småföretagaren ska känna sig lika välkommen till oss som det medelstora företaget, samtidigt som såväl små som medelstora företag ska känna att vi har resurser och kompetens som tillfredsställer deras behov. 

 

Här är exempel på vad några av våra kunder säger om oss:

 

Samarbetet med Win Win fungerar kanonbra. De är extremt snabba och effektiva. Win Win Ekonomi är intresserade av vår verksamhet, och de arbetar provaktivt. Vi får hela tiden information om hur vi ligger till, vilket är värdefullt för oss att ha. Dessutom är de supertrevliga och lätta att ha att göra med - "vår konsult" Emma är en riktig klippa!

Marita Johansson, barista och delägare, Orginalet AB

 

Jag gör en del av bokföringen själv, men tar hjälp av Win Win Ekonomi för det jag inte själv behärskar. Jag är mycket nöjd med deras arbete, det fungerar utmärkt!

Mats Ahlbäck, managementkonsult och ägare, Storcirkeln AB

 

Jag anlitar Win Win Ekonomi för löpande bokföring, bokslut, deklarationer och rådgivning inom exempelvis skatteområdet. Byrån är inte den billigast i Stockholm, men troligen en av de allra bästa. Jag får väldigt bra service av dem, och min konsult Jhonny är alltid mycket snabb i sina leveranser. Byrån arbetar proaktivt och strukturerat, och är mycket lätta att ha att göra med. Jag rekommenderar gärna Win Win till andra företagare som söker en pålitlig och service-minded redovisningsbyrå!

Kjell Eriksson, rekryteringskonsult och ägare, Interselection AB

 

Win Win har underlättat enormt för mig som har enskild firma. Det är väldigt positivt att man kan ta hand om delar av bokföringen själv, men få hjälp med det man inte klarar av eller hinner med!

Cecilia Magnander, KBT-terapeut och ägare, KBT Terapi Stockholm

 

Win Win är en redovsiningsbyrå som kan ordna flexibla lösningar och man behöver aldrig oroa sig för leveransen! Det passar oss som start-up företag väldigt bra. 

Mattias Blohm, VD på Tingent - Oberoende konsultmäklare Stockholm

 

Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig för att lyssna på dina behov och berätta om vår lösning.

 

    Gasell-utmärkelse från Dagens Industri

    FAR     Bättre Bokföring     Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

 


Copyright © 2012 Win Win Ekonomi AB | Palmfeltsvägen 19, 121 62 JOHANNESHOV | Tel: 08-684 494 60 | info@winwin-ekonomi.se
IM Storm Webbyrå