Välkommen till Win Win Ekonomi i Stockholm
  Start Nyheter Om oss Våra tjänster Varför anlita oss? Speedledger Kunder Karriär Kontakt   


 

NYHETER


Av Martin Grimlund 2017-07-19

Ett sent välkomnande

Under det senaste året har vi anställt sju nya medarbetare - ni är alla varmt välkomna!
Under vårt verksamhetsår 2016/2017 anställde vi sju nya medarbetare. I augusti började Sandra Tillmar, ekonom och administratör och Åsa Hedman, auktoriserad redovisningskonsult, vid vårt kontor i Upplands Väsby. I oktober började Sina Attaran, redovisningskonsult vid vårt Globenkontor. I februari började de båda redovisningskonsulterna Maria Tengvall och Patricia Sandgren vid vårt Globenkontor. Ungefär samtidigt började redovisningskonsulterna Cornelia Johansson och Diren Mavi vid vårt kontor i Upplands Väsby. Här kommer ett (sent) välkommen till Win Win!
Av Martin Grimlund 2016-04-05

Välkommen Henrik Holmberg!

Vi har nu förstärkt företaget med Henrik Holmberg, redovisningskonsult på vårt kontor i InfraCity (Upplands Väsby). Henrik kommer närmast från en tjänst som ekonomiansvarig på en mindre ekonomiavdelning

Henrik har arbetat med redovisning sedan 1997, dels i olika roller på ekonomiavdelningar, dels i två perioder som redovisningskonsult på redovisningsbyråer. Henrik tillträdde sin tjänst på Win Win Ekonomi den 4:e april. Välkommen Henrik!

Av Martin Grimlund 2016-03-30

Välkommen Susanna Lindberg!

Vi har nu förstärkt företaget med Susanna Lindberg, redovisningskonsult på vårt kontor vid Globen. Susanna kommer närmast från en liknande tjänst på Arena Ekonomi.

Susanna tog under förra året examen som redovisningskonsult från Frans Schartaus YH-utbildning. Före utbildningen arbetade hon på en reklambyrå, där hon under flera år var löne- och ekonomiadministratör. Susanna tillträdde sin tjänst på Win Win Ekonomi den 29:e mars.

Av Martin Grimlund 2016-03-10

Vi söker nu auktoriserad redovisningskonsult

Vi växer, och vill därför anställa ytterligare en auktoriserad redovisningskonsult till vårt kontor vid Globen. I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Kjell Eriksson på Interselection AB. Läs mer och ansök på www.interselection.se/aktuella-rekryteringar.

Av Martin Grimlund 2016-03-03

Välkommen Magnus Sjödin!

Vi har nu förstärkt företaget med Magnus Sjödin, nyexaminerad lönekonsult på vårt kontor vid Globen. Magnus kommer närmast från YH-utbildning till lönekonsult på Påhlmans handelsinstitut.


Magnus har tidigare arbetat många år som fritidsledare. Han gjorde praktik på Win Win Ekonomi november-januari och anställdes i februari.


Tack vare denna rekrytering har vi nu två konsulter som arbetar renodlat med löner. I och med detta har vi större möjligheter att hjälpa medelstora företag som vill outsourca löneadministrationen.

Av Martin Grimlund 2015-12-07

Välkommen Ahmet Abic

Vi har nu förstärkt företaget med Ahmet Abic, redovisningskonsult vid vårt kontor i InfraCity (Upplands Väsby). Ahmet kommer närmast från en liknande tjänst på Östmans Bokföring & Redovisning, i Dalarna.Ahmet är alltså nyinflyttad från Dalarna.  Han har sedan tidigare en kandidatexamen i ekonomi (med inriktning redovisning) från Högskolan i Dalarna. Ahmet tillträdde sin tjänst på Win Win Ekonomi den 7:e december.


Av Martin Grimlund 2015-11-23

Vi söker ny medarbetare - redovisningskonsult

Vi söker nu en ny medarbetare, för anställning som redovisningskonsult vid vårt kontor vid Globen.

 


Vi söker nu en ny medarbetare, för anställning som redovisningskonsult vid vårt kontor vid Globen. Vi vill att du har:


 • Relevant utbildning, gärna tvåårig KY-/YH-utbildning till redovisningskonsult.


• Minst ett års erfarenhet av att på redovisningsbyrå arbeta med löpande bokföring och eget ansvar för det löpande arbetet (med kundkontakter etc). 


• En vilja att lära nytt och hela tiden förbättra prestationen för att ge våra kunder bästa service.


 


För de moment som utförs årligen (årsbokslut, bolagsdeklarationer mm) behöver du inte ha erfarenhet utan kan under ditt första år avlastas av erfarna kollegor. 


 


Läs mer och ansök senast 30:e november på 


http://www.careerbuilder.se/jobb/se/stockholm/redovisningskonsult/j901qd6xycszm392vmw/?APath=2.21.0.0.0&sc_cmp1=js_SE_JobRes_1&IPath=JRKGv2

2015-10-08

Gasell-utmärkelse till Win Win Ekonomi

Gasell-utmärkelse till Win Win Ekonomi
DI Gasellbild
Dagens Industri har utsett Win Win Ekonomi till ett Gasellföretag 2015. Vi är glada över att få denna utmärkelse, och vill tacka alla som har bidragit till den!

Dagens Industri har utsett Win Win Ekonomi till ett Gasellföretag 2015! Vi är glada över att få denna utmärkelse, och vill framför allt tacka alla kunder som både stannar hos oss och dessutom rekommenderar oss till nya kunder. Samt ett stort plus till våra duktiga medarbetare, utan er hade detta inte varit möjligt - TACK!

2015-03-27

Välkommen Joakim Kryssbo

Vi har förstärkt företaget med Joakim Kryssbo, redovisningskonsult vid vårt kontor vid Globen. Joakim kommer närmast från en tjänst som program- och bokföringssupport på programvaruföretaget Speedledger i Göteborg.


 Joakim är alltså nyuppflyttad från Göteborg. Före sin tjänst på Speedledger arbetade
Joakim på en redovisningsbyrå i Göteborg, och dessförinnan gick han en YH-utbildning till redovisningskonsult. Joakim tillträdde sin tjänst på Win Win Ekonomi den 16:e mars.


2015-02-10

Nu utökar vi satsningen på Speedledger!

Win Win Ekonomi medverkar till att fler företagare får möjlighet att göra delar av sin bokföring själva. Klicka på rubriken för att läsa mer!

Den senaste tiden har vi märkt att allt fler företagare vill göra delar av sin bokföring själva. Detta behov möter vi med en utökad satsning på bokföringsprogrammet Speedledger. Win Win Ekonomi hjälper till med allt från uppstart och löpande support till årsbokslut. Läs mer om vår satsning på Speedledger här! 

2015-01-27

Vi söker två redovisningskonsulter

Vi söker två redovisningskonsulter. Den ene konsulten ska vara baserad på vårt kontor vid Globen, den andra redovisningskonsulten ska vara baserad på vårt kontor i InfraCity (Upplands Väsby). Klicka på rubriken för att läsa mer!

Vi söker nu två redovisningskonsulter. Önskad profil är: 


 • Relevant utbildning, gärna tvåårig KY-/YH-utbildning till redovisningskonsult.


• Minst ett års erfarenhet av att på redovisningsbyrå arbeta med löpande bokföring och eget ansvar för det löpande arbetet (med exempelvis kundkontakter). 


• En vilja att lära nytt och hela tiden förbättra prestationen för att ge våra kunder bästa service.


 


För de moment som utförs årligen (årsbokslut, bolagsdeklarationer mm) behöver du inte ha erfarenhet utan kan under ditt första år avlastas av erfarna kollegor. 


 


Läs mer och ansök på 


http://annonsoversikt.monster.se/Redovisningskonsult-jobb-Upplands-Vasby-Stockholms-l%C3%A4n-Sverige-145329100.aspx?jobPosition=9

2015-01-20

Vi välkomnar Malin Karlsson

Vi har förstärkt företaget med Malin Karlsson, redovisningskonsult vid vårt kontor vid Globen. Malin kommer närmast från en liknande tjänst på Ekonomibolaget. Klicka på rubriken för att läsa mer!

Under 2014 avslutade Malin en YH-utbildning till redovisningskonsult. Dessförinnan arbetade hon under flera år på Svea Ekonomi, såväl internt som på kundservice. Malin tillträdde sin tjänst på Win Win den 20:e januari.

2015-01-07

Vi välkomnar Jane Lim

Vi har förstärkt organisationen med Jane Lim, junior redovisningskonsult vid vårt nya kontor i Infracity. Jane kommer närmast från en tjänst som ekonom på Danone AB. Klicka på rubriken för att läsa mer!

Vi har förstärkt organisationen med Jane Lim, junior redovisningskonsult vid vårt nya kontor i Infracity. Jane kommer närmast från en tjänst som ekonom på Danone AB. Jane har de senaste åren arbetat på Danones ekonomiavdelning. En av hennes styrkor är flerspråkigheten, då hon flytande talar svenska, engelska, malaysiska, kantonesiska och mandarin. På Win Win Ekonomi kommer Jane kommer därför att vara involverad i arbete åt internationella kunder likväl som svenska kunder.

2014-09-05

Nu öppnar Win Win kontor i InfraCity

Nu öppnar Win Win ett nytt kontor, i Infracity norr om Stockholm. Kontoret bemannas initialt av tre erfarna redovisningskonsulter samt en kontorschef. Klicka här för att läsa mer!

Nu öppnar Win Win ett nytt kontor, i Infracity norr om Stockholm. Kontoret bemannas initialt av tre erfarna redovisningskonsulter samt en kontorschef. Dessutom kommer ett par av företagets övriga medarbetare arbeta regelbundet från det nya kontoret.
Med det nya kontoret får Win Win Ekonomi dels möjlighet att ta emot nya medarbetare, och därmed att ta emot nya kunder. Dessutom innebär kontorets läge att Win Win numera kan ge bättre service till företag i norra Storstockholm. Vill du veta mer - ring Monica Almquist på 08-684 496 52 eller maila på monica.almquist(@)winwin-ekonomi.se!

2014-09-05

Vi välkomnar Monica Almquist

Vi har förstärkt organisationen med Monica Almquist, auktoriserad redovisningskonsult och kontorschef för vårt nya kontor i Infracity. Monica kommer närmast från en tjänst som auktoriserad redovisningskonsult och gruppchef på PWC i Stockholm. Klicka här för att läsa mer!

Vi har förstärkt organisationen med Monica Almquist, auktoriserad redovisningskonsult och kontorschef för vårt nya kontor i Infracity. Monica kommer närmast från en tjänst som auktoriserad redovisningskonsult och gruppchef på PWC i Stockholm. Hon har mångårig av såväl serviceyrken som personalledande befattningar, och ska som kontorschef ansvara för att etablera och utveckla kontoret i Infracity under de närmaste åren. Monica bor i Rosersberg.

2014-09-05

Vi välkomnar Pia Alexandrie

Vi har förstärkt organisationen med Pia Alexandrie, redovisningskonsult vid vårt nya kontor i Infracity. Pia kommer närmast från en tjänst som redovisningskonsult på redovisningsbyrån Visma, i InfraCity. Klicka på rubriken för att läsa mer!

Vi har förstärkt organisationen med Pia Alexandrie, redovisningskonsult vid vårt nya kontor i Infracity. Pia kommer närmast från en tjänst som redovisningskonsult på redovisningsbyrån Visma, i InfraCity. Hon har mångårig erfarenhet av redovisning, framför allt från ekonomiavdelning, och är därför extra lämpad för våra stora uppdrag. Pia bor i Knivsta, och kommer att vara en av de som etablerar vårt nya kontor i Infracity.

2014-09-05

Vi välkomnar Christine Norström

Vi har förstärkt organisationen med Christine Norström, auktoriserad redovisningskonsult. Christine kommer närmast från en tjänst som auktoriserad redovisningskonsult på PWC i Kista. Klicka på rubriken ovan för att läsa mer!

 


Vi har förstärkt organisationen med Christine Norström, auktoriserad redovisningskonsult. Christine kommer närmast från en tjänst som auktoriserad redovisningskonsult på PWC i Kista. Hon har tidigare även arbetat som konsult på en liten redovisningsbyrå, samt i andra serviceyrken. Christine har bred kompetens inom redovisning och dessutom en god förmåga att bygga relationer och etablera kontakt med företagare, vilket gör att hon även kommer att arbeta med att rekrytera kunder till Win Win. Christine bor i Upplands Väsby, och kommer att vara en av de som bygger upp det nya kontoret i Infracity.

2014-03-05

Susann Jensen nyanställd redovisningskonsult

Vi växer vidare och har nu anställt ytterligare en redovisningskonsult. I april tillträder Susann Jensen sin tjänst som redovisningskonsult. Klicka på rubriken ovan för att läsa mer!

Vi på Win Win Ekonomi är glada över att ha gjort klart med rekrytering av ytterligare en duktig redovisningskonsult. Därmed har vi förutsättningar för att hjälpa än fler företagare med ekonomiadministrationen. I april tillträder Susann Jensen en tjänst som redovisningskonsult på Win Win. Hon kommer närmast från en tjänst som redovisningskonsult på PWC, och har tidigare även arbetat på en mindre redovisningsbyrå.

Av Martin 2013-12-13

Annica Fredriksson nyanställd redovisningskonsult

Vi växer vidare och har nu anställt ytterligare en redovisningskonsult. I februari tillträder Annica Fredriksson sin tjänst som redovisningskonsult. Klicka på rubriken ovan för att läsa mer!

Vi på Win Win Ekonomi är glada över att ha gjort klart med rekrytering av ytterligare en duktig redovisningskonsult, och därmed har vi förutsättningar för att hjälpa än fler företagare. I februari tillträder Annica Fredriksson en tjänst som redovisningskonsult på Win Win. Hon kommer närmast från en tjänst som redovisningskonsult på PWC. Hon har även arbetat som redovisningskonsult/revisorsassistent på en mindre redovisnings- och revisionsbyrå, samt som ekonomiansvarig på en liten ekonomiavdelning.  Välkommen Annica!

2013-11-12

Ny kontorschef rekryterad

Vi på Win Win Ekonomi är glada över att ha gjort klart med företagets första chefsrekrytering. I januari tillträder Beatriz Malmqvist tjänsten som kontorschef för vårt Globenkontor. Detta är ett steg vi tar för att dels höja kvaliteten än mer, dels optimera förutsättningarna för bolagets fortsatta expansion med öppnande av fler kontor i Stockholmsområdet. I samband med att Beatriz tillträder lämnar Ludvig Grimlund tjänsten som kontorschef, för att fokusera helt på tjänsten som vd.

Beatriz har en bakgrund som auktoriserad revisor men är sedan sju år auktoriserad redovisningskonsult. Hon kommer närmast från en anställning på PWC, där hon bland annat varit redovisningskonsult samt gruppchef. Vi ser fram emot denna förstärkning och de utvecklingsmöjligheter detta ger Win Win, inför vår fortsatta "resa". Välkommen ombord, Beatriz!

Av Martin Grimlund 2013-11-12

Nu har vi även en lönekonsult

Den 11:e november började vår första specialiserade lönekonsult, Sandra Mikaelsson-Alonso. Hon kommer att bidra till att effektivisera och höja kvaliteten i vår befintliga löneadministration, samt framöver erbjuda löneadministration till fler företag. Välkommen Sandra!  
2013-11-07

Uppgradering av hemsidan

Tveka inte att höra av er om ni har förslag till förbättringar på hemsidan.

Ni kan använda formuläret till höger.

 

Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig för att lyssna på dina behov och berätta om vår lösning.

 

    Gasell-utmärkelse från Dagens Industri

    FAR     Bättre Bokföring     Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

 


Copyright © 2012 Win Win Ekonomi AB | Palmfeltsvägen 19, 121 62 JOHANNESHOV | Tel: 08-684 494 60 | info@winwin-ekonomi.se
IM Storm Webbyrå