Välkommen till Win Win Ekonomi i Stockholm
  Start Nyheter Om oss Våra tjänster Varför anlita oss? Speedledger Kunder Karriär Kontakt   


 

Speedledger – Vi ger dig all support du behöver!

Vi på Win Win Ekonomi har samarbetat med Speedledger sedan 2008 och är idag den byrå i Stockholm som har flest certifierade Speedledger-konsulter. Vi hjälper till med allt från uppstart och löpande support till årsbokslut.Win Win Ekonomi är en fullservicebyrå på stark frammarsch. Sedan starten 2011 har flera hundra företag fått hjälp av våra drivna konsulter med bokslutstjänster, bokföring och rådgivning. Varje år väljer mer än 100 företagare att börja anlita oss. Vi har även märkt att allt fler företagare vill göra delar av sin bokföring själva i Speedledger och vi väljer därför att möte denna efterfrågan med en ökad satsning på supporttjänster.

Många som bokför i Speedledger klarar sig bra på egen hand, men upplever ibland att de vore skönt att ha någon att ringa och rådfråga. Det är där vi kommer in. Vi svarar på såväl programfrågor som frågor kring redovisning och beskattning, och lotsar dig framåt i ekonomidjungeln. Det spelar ingen roll om ditt företag är nystartat eller om du har en befintlig, rullande verksamhet. Kontakta oss på telefon 08-684 494 60 eller via mailadressen speedledger@winwin-ekonomi.se  så diskuterar vi oss fram en lösning!

Win Win består idag av 25 redovisningskonsulter fördelade på två kontor i Globen respektive Bredden (tidigare kallat Infra City) i Upplands Väsby.

Nyckelord för vår verksamhet är flexibilitet, proaktivitet och förståelse för kunden affär. Vi hjälper såväl stora som små företag och anpassar vårt erbjudande efter kundens plånbok.

 

Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig för att lyssna på dina behov och berätta om vår lösning.

 

    Gasell-utmärkelse från Dagens Industri

    FAR     Bättre Bokföring     Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

 


Copyright © 2012 Win Win Ekonomi AB | Palmfeltsvägen 19, 121 62 JOHANNESHOV | Tel: 08-684 494 60 | info@winwin-ekonomi.se
IM Storm Webbyrå