Så här fungerar det

Med win-win GO! får du lite mer. Vår digitala helhetslösning innehåller en rad tjänster som hjälper till att underlätta ditt företagande. Ett winnande koncept helt enkelt!

 

Bankintegration

Vi hjälper till att integrera win-win GO! med din bank, för att göra dina betalningar så smidiga som möjligt. Det enda du behöver göra är att attestera, resten sköter din personliga redovisningskonsult.


Inkomstdeklaration

Med win-win GO! behöver du inte tänka på ditt bolags inkomstdeklaration. Vi sköter det åt dig och ser till att allt rapporteras till Skatteverket i god tid.


K10 bilaga

K10-bilagan är en bilaga som lämnas in tillsammans med din privata inkomstdeklaration. I bilagan beräknas ditt gränsbelopp, vilket är det belopp du kan ta ut som utdelning från ditt aktiebolag. Med win-win GO! ser vi till att K10-bilagan redovisas till Skatteverket.


Kundfakturering

Kundreskontran innehåller information om kunder och betalningar. Du fakturerar enkelt i bokföringsprogrammet Fortnox, där du även hålls uppdaterad om de betalningar som inkommer.


Kvittohantering

Genom den integrerade tjänsten Company Expense kan du enkelt fota dina kvitton direkt i mobilen. Här registrerar du även milersättning och traktamente, om du har det. Efter att du skickat in dessa digitalt bokförs de direkt i Fortnox, smidigt och enkelt.


Leverantörsfakturor

När vi har hanterat din post får du en notis om att attestera dina leverantörsfakturor, digitalt. Efter att du har gjort det skickar vi en betalfil till banken som du slutgodkänner. Detta innebär att du har full koll på dina betalningar, utan att behöva hantera fakturorna själv.


Lön och utdelning

En fördel med att driva eget aktiebolag är att du kan balansera månadsvisa löneuttag med årliga utdelningar (som görs med lägre beskattning). Tillsammans med dig bestämmer vi en lämplig månadslön och ser sedan till att du tryggt och säkert får den utbetald.


Momsredovisning och AGI

All moms du betalar ska redovisas till Skatteverket. Vi hjälper dig med din momsdeklaration och ser till att Skatteverket får den. Vi ser även till att din arbetsgivardeklaration redovisas och skickas in.


Myndighetspost

Med win-win GO! slipper du jobbig posthantering. När du ställer om din adress till c/o Win-Win Ekonomi ser vi till att din postbox töms dagligen och du behöver därför inte vidarebefordra posten till oss. Självklart har du tillgång till posten genom din Kivra Företagsbrevlåda. Vi hjälper även till att digitalisera dina leverantörsfakturor.


Personlig konsult

Med vår digitala tjänst har du alltid tillgång till en personlig redovisningskonsult, som hjälper dig med ditt företag och finns där om du har frågor eller funderingar.


Årsbokslut

När räkenskapsåret lider mot sitt slut är det snart dags för årsbokslut. Du bjuds då in på ett möte till din redovisningskonsult där ni tillsammans pratar igenom året som gått samt målsättningar för framtiden. Din redovisningskonsult upprättar sedan bokslutet i sin helhet.

 

Är du ute efter mer?

Win-Win Ekonomi är redovisningsbyrån som har både kompetensen och ambitionen att hjälpa dig med ditt företag. Välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer om våra tilläggstjänster!