Win-Win Ekonomi AB

Tillsammans skapar vi värde

Win-Win Ekonomi bildades 2011 av Ludvig Grimlund, som dessförinnan var redovisningskonsult och kontorschef på en medelstor redovisningsbyrå i Stockholm. Grundtanken med Win-Win var att skapa en redovisningsbyrå som var bättre både för kunder och för medarbetare. Efter ett framgångsrikt första år, med stor tillströmning av kunder och anställning av flera erfarna redovisningskonsulter, anslöt 2012 brodern Martin Grimlund. Med en bakgrund inom affärsutveckling och marknad fick Martin ansvar för att leda bolagets affärsutveckling för att uppnå långsiktig utveckling och tillväxt.

Genom att se branschens brister och arbeta på nya, moderna sätt har bröderna byggt en byrå där man genom gemenskap, uppmuntran och engagemang tillsammans med medarbetarna skapar värde. Stor vikt läggs vid goda relationer och ett långsiktigt partnerskap, både med leverantörer och kunder.
Win-Win Ekonomi är redovisningsbyrån som du kan växa och utvecklas med, både som företag, företagare och som medarbetare. Oavsett var du som företagare befinner dig eller hur dina behov ser ut så hjälper vi dig att hitta rätt lösning för just dig och ditt företag.

Win-Win för alla!

En byrå att växa med

Vi välkomnar små som stora företag med höga ambitioner, oavsett vilken inriktning din verksamhet har. Våra kunder arbetar med allt från IT, rekrytering, PR och reklam till utbildning, vård, catering och café. Det är viktigt för oss att du som kund känner att vi är en byrå som möter både dagens och morgondagens behov. Därför arbetar vi proaktivt, och erbjuder kontinuerligt tips, inspiration och nya idéer. Som kund hos oss får du en egen kontaktperson, som lär känna dig och ditt företag. Driver du medelstort företag skapar vi ett team så att du får högre flexibilitet och servicenivå. Genom att ge dig förslag och möjligheter, erbjuda moderna digitala verktyg och flexibla lösningar hjälper vi dig att nå både kortsiktiga och långsiktiga mål. Det känner vi att alla vinner på, och det är betydelsen av Win-Win för oss.

Värdet av goda relationer

Ett Winnande koncept

Goda relationer är centralt för oss på Win-Win Ekonomi. Vi gör vårt yttersta för att vår personal ska trivas och må bra i sina roller, och är dessutom noga med att välja rätt konsult/team till dig som kund. På så vis kan vi alltid erbjuda rätt kunskap och rätt kompetens, i rätt tid och på rätt sätt. Vi vill nämligen att du både ska trivas i kontakten med oss, och känna att du och ditt företag är i trygga händer.
För att kunna göra ett bra arbete är det viktigt att våra medarbetare ser fram emot att komma till jobbet varje dag. Det uppnår vi med en trygg och trevlig gemenskap och en hög grad av delaktighet. För att bygga denna grund har vi många gemensamma aktiviteter såsom exempelvis frukost tillsammans varje morgon, årliga konferensresor och andra teambuildingaktiviteter. Att lära känna varandra ordentligt även utanför kontoret skapar en gemenskap som främjar goda samarbeten, och det vinner alla på.