Om oss

Win-Win Ekonomi AB

Tillsammans skapar vi värde

Win-Win Ekonomi bildades 2011 av bröderna Ludvig och Martin Grimlund med grundtanken att bedriva en redovisningsbyrå som inser värdet av goda relationer. Tillsammans såg bröderna branschens brister och med drömmen om att leda istället för att styra började de bygga en egen byrå där man genom gemenskap, uppmuntran och engagemang tillsammans skapar värde.
Win-Win Ekonomi är redovisningsbyrån som du kan växa och utvecklas med, både som företag och företagare. Oavsett var du befinner dig eller hur dina behov ser ut hittar vi rätt lösning för just dig och ditt företag.

Win-Win för alla!

En byrå att växa med

Vi välkomnar små som stora företag med höga ambitioner, oavsett vilken inriktning din verksamhet har. Våra kunder arbetar med allt från IT, rekrytering, PR och reklam till utbildning, vård, catering och café. Det är viktigt för oss att du som kund känner att vi är en byrå som möter både dagens och morgondagens behov. Därför arbetar vi proaktivt, och förutom att skapa ett specialistteam som arbetar nära dig och ditt företag erbjuder vi kontinuerligt tips, inspiration och nya idéer. Genom att ge dig flera förslag och möjligheter, digitala verktyg och flexibla lösningar hjälper vi dig att nå både kortsiktiga och långsiktiga mål. Det känner vi att alla vinner på, och det är betydelsen av Win-Win för oss.

Värdet av goda relationer

Ett Winnande koncept

Goda relationer är centralt för oss på Win-Win Ekonomi. Vi gör vårt yttersta för att vår personal ska trivas och må bra i sina roller, och är dessutom noga med att välja rätt rådgivarteam till dig som kund. På så vis kan vi alltid erbjuda rätt kunskap och rätt kompetens i rätt tid och på rätt sätt. Vi vill nämligen att du både ska trivas med Win-Win och känna att du och ditt företag är i trygga händer.
För att kunna göra ett bra arbete är det viktigt att våra medarbetare ser fram emot att komma till jobbet varje dag. För att bygga denna grund ser vi bland annat till att äta frukost tillsammans varje morgon och vi åker på årliga konferensresor som ett team. Att lära känna varandra ordentligt även utanför kontoret skapar en gemenskap som främjar goda samarbeten, och det vinner alla på.