Win Win i alla lägen!

Vi erbjuder alla våra kunder delservice, en tjänst som vi anpassar efter dina och ditt företags specifika behov. Vi kan ta hand om alla delar inom bokföring och löneadministration. Läs gärna mer nedan om vilka delar som kan ingå i ett delservice-abonnemang. Våra konsulter har erfarenhet av ett flertal bokföringsprogram men rekommenderar Speedledger då Win Win är den byrå i Stockholm med flest certifierade konsulter. Kontakta gärna oss så hittar vi rätt lösning för dig.

 

Bilda Bolag

Går du i tankarna att starta ett nytt bolag eller verksamhet hjälper vi dig gärna med råd kring lämplig bolagsform. Vi kan hjälpa dig med all administration kring uppstarten och när bolaget är igång finns vi där för rådgivning och hjälp med allt som rör redovisning och löneadministration.


Ta gärna kontakt med Sara om du behöver hjälp och rådgivning kring starten av ditt bolag.

Ring eller maila till Sara.

Ta gärna kontakt med Sandra om du behöver hjälp och rådgivning kring starten av ditt bolag.

Ring eller maila till Sandra.

Löneadministration

Vi har erfarenhet kring löneadministration för företag över hela landet, oavsett om företaget har en anställd eller flera hundra. Beroende på era behov sätter vi upp en bra lösning – exempelvis kan vi erbjuda system med tidrapportering i mobilapp. Vi har kompetens inom flera olika löneprogram, och kan därför anpassa oss efter era behov. Vi arbetar bland annat i Agda, Visma Lön, och Nmbrs.


Ta gärna kontakt med Sara om du behöver hjälp och rådgivning kring löneadministration.

Ring eller maila till Sara.

Ta gärna kontakt med Sandra om du behöver hjälp och rådgivning kring löneadministration.

Ring eller maila till Sandra.

Löpande redovisning

Grunden inom redovisningen, där vi hjälper till med allt du önskar. Vi sköter alltså fakturering, betalningar, bokföring, med mera. När månaden är slut levererar vi resultat- och balansrapport efter era önskemål. Vi är en redovisningsbyrå med kompetens inom många olika bokföringsprogram, och vi anpassar oss alltid efter era behov. Vi arbetar bland annat i Speedledger, Fortnox och Visma e-ekonomi samt affärssystem såsom Microsoft Nav och M2/Movex.


Ta gärna kontakt med Sara om du behöver hjälp och rådgivning kring löpande redovisning.

Ring eller maila till Sara.

Ta gärna kontakt med Sandra om du behöver hjälp och rådgivning kring löpande redovisning.

Ring eller maila till Sandra.

Årsbokslut & Årsredovisning

När räkenskapsåret är slut gör vi årsbokslut och årsredovisning, samt sköter kontakt med er eventuella revisor. För företag som själva sköter löpande redovisning kan vi ändå stå till tjänst med att upprätta årsbokslut och årsredovisning.


Ta gärna kontakt med Sara om du behöver hjälp och rådgivning kring årsbokslut och årsredovisning.

Ring eller maila till Sara.

Ta gärna kontakt med Sandra om du behöver hjälp och rådgivning kring årsbokslut och årsredovisning.

Ring eller maila till Sandra.

Inkomstdeklaration

Som ett sista steg i redovisningens årscykel upprättar vi inkomstdeklarationen baserat på reviderat årsbokslut och skatteberäkning. Vi kan även hjälpa till med upprättande av privatpersoners inkomstdeklarationer, komplett eller endast beräkning av K10-blanketten.


Ta gärna kontakt med Sara om du behöver hjälp och rådgivning kring inkomstdeklaration.

Ring eller maila till Sara.

Ta gärna kontakt med Sandra om du behöver hjälp och rådgivning kring inkomstdeklaration.

Ring eller maila till Sandra.

Rådgivning

Vi erbjuder råd inom flera olika områden, oavsett vad du undrar över. Vanligen hjälper vi till med skattefrågor relaterade till bolagsägande, men vi har även kompetens inom exempelvis gränsöverskridande verksamhet. Vi har dessutom stor erfarenhet av att hjälpa utlandsägda företag i Stockholm och övriga Sverige. Ifall ni står inför ovanligt komplexa frågor har vi även ett nätverk av kvalificerade specialister som vi med glädje hänvisar till, inom allt från företagsaffärer till familjejuridik.


Ta gärna kontakt med Sara om du behöver rådgivning.

Ring eller maila till Sara.

Ta gärna kontakt med Sandra om du behöver rådgivning.

Ring eller maila till Sandra.

Bokföringsprogram

– Vi ger dig all support du behöver!

Medan vi har erfarenhet av flera redovisningsprogram (bland annat Fortnox, Visma e-ekonomi, Microsoft Nav och M2/Movex), är programmet vi rekommenderar för våra kunder Speedledger, vilket våra konsulter jobbat med sedan 2008. Win Win Ekonomi är idag den byrå i Stockholm med flest certifierade Speedledger-konsulter och vi kan hjälpa dig med allt från uppstart till löpande support och årsbokslut.

Vi är en byrå som erbjuder olika nivåer av service, anpassat efter just dina behov. Sedan Win Win Ekonomi grundades 2011 har våra drivna konsulter hjälpt flera hundra företag med bokslutstjänster, bokföring och rådgivning. Vi är stolta över att fler än hundra företag gör det aktiva valet att anlita oss varje år, och vi har märkt att allt fler väljer att själva sköta en del av bokföringen i Speedledger. Därför har vi fokuserat på att kontinuerligt digitalisera oss, så att vi kan bistå med allt våra kunder kan tänkas behöva.

Många som bokför i Speedledger klarar sig bra på egen hand, men även de mest tekniskt lagda kan ibland känna att det vore skönt med någon att rådfråga. Där kommer vi in. Genom att kontinuerligt utveckla våra supporttjänster kan vi svara på allt från programfrågor till frågor kring den faktiska redovisningen eller beskattning. Vi lotsar helt enkelt fram dig i ekonomidjungeln, oavsett om ditt företag är nytt eller om du har en befintlig, rullande verksamhet.

Kontakta oss gärna så hittar vi tillsammans bästa möjliga lösning för dig.

Telefon 08 – 684 494 60

Mail speedledger@winwin-ekonomi.se