Win Win i alla lägen!

Vi erbjuder alla våra kunder fullservice, en heltäckande tjänst som vi utformar efter era behov. Vi kan ta hand om alla delar inom bokföring och löne-administration och ser till att sätta ihop det bästa teamet för just dig. Du får alltid en kontaktperson som du kan höra av dig till vid minsta lilla fråga. Viktigt för oss är att du känner dig trygg och prioriterad hos oss. Vi garanterar utbildad personal och leveranser i tid. Läs gärna mer nedan om vilka delar som kan ingå i ett fullservice-abonnemang.

 Bilda Bolag

Önskar du starta en verksamhet hjälper vi dig med råd kring lämplig bolagsform. Vi kan även hjälpa med administrationen kring uppstarten. Kontakta gärna Sandra om du behöver hjälp och rådgivning kring starten av ditt bolag.


Löneadministration

Vi sköter löner i företag från 1 anställd upp till flera hundra anställda, såväl åt företag i Stockholm som åt företag i övriga landet. Beroende på era behov sätter vi upp en bra lösning – exempelvis kan vi erbjuda system med tidrapportering i mobil-app, etc. Vi har kompetens inom flera olika löneprogram, och kan därför anpassa oss till era behov. Vi arbetar bland annat i Agda, Visma Lön, och Nmbrs.


Löpande redovisning

Vad gäller denna grundsten kring redovisning kan vi hjälpa dig med precis så mycket som du vill. Vi kan sköta allt från fakturering, betalningar, bokföring och mycket mer, och de moment du vill sköta själv överlåter vi till dig. Vid månadens slut levererar vi resultat- och balansrapport efter dina önskemål. Vi har kompetensen att arbeta i ett flertal populära bokföringsprogram och anpassar valet av detta efter dina behov och vilket program som du föredrar. Speededger, Fortnox och Visma e-ekonomi hör till de program vi använder mest frekvent, men vi är även vana med affärssystem som Microsoft Nav och M2/Movex.

Årsbokslut & Årsredovisning

När räkenskapsåret är slut gör vi årsbokslut och årsredovisning, samt sköter kontakt med er eventuella revisor. För företag som själva sköter löpande redovisning kan vi ändå stå till tjänst med att upprätta årsbokslut och årsredovisning.


Inkomstdeklaration

Som ett sista steg i redovisningens årscykel upprättar vi inkomstdeklarationen baserat på reviderat årsbokslut och skatteberäkning. Vi kan även hjälpa till med upprättande av privatpersoners inkomstdeklarationer, komplett eller endast beräkning av K10-blanketten.


Rådgivning

Utifrån dina frågor hjälper vi till med rådgivning inom olika områden. Det vanligaste är att vi hjälper till med skattefrågor relaterade till bolagsägande. Vi har även kompetens inom exempelvis gränsöverskridande verksamhet, vi är en redovisningsbyrå som har stor erfarenhet av att hjälpa utlandsägda företag i Stockholm och övriga Sverige. Ifall ni står inför ovanligt komplexa frågor har vi ett nätverk av kvalificerade specialister som vi med glädje hänvisar till, inom allt från företagsaffärer till familjejuridik.

 

Speedledger – Vi ger dig all support du behöver!

Medan vi har erfarenhet med flera redovisningsprogram (bland annat Fortnox, Visma e-ekonomi, Microsoft Nav och M2/Movex), är programmet vi rekommenderar för våra kunder Speedledger som våra konsulter jobbat med sedan 2008. Win Win Ekonomi är idag den byrå i Stockholm med flest certifierade Speedledger-konsulter och kan hjälpa dig med allt från uppstart till löpande support och årsbokslut.

Vi är en byrå som erbjuder olika nivåer av service, anpassat efter just dina behov. Sedan Win Win Ekonomi grundades 2011 har våra drivna konsulter hjälpt flera hundra företag med bokslutstjänster, bokföring och rådgivning. Vi är stolta över att fler än hundra företag gör det aktiva valet att anlita oss varje år, och vi har märkt att allt fler väljer att själva sköta en del av bokföringen i Speedledger. Därför har vi fokuserat på att kontinuerligt digitalisera oss, så att vi kan bistå med allt våra kunder kan tänkas behöva.

Många som bokför i Speedledger klarar sig bra på egen hand, men även de mest tekniskt lagda kan ibland känna att det vore skönt med någon att rådfråga. Där kommer vi in. Genom att kontinuerligt utveckla våra supporttjänster kan vi svara på allt från programfrågor till frågor kring den faktiska redovisningen eller beskattning. Vi lotsar helt enkelt fram dig i ekonomidjungeln, oavsett om ditt företag är nytt eller om du har en befintlig, rullande verksamhet.

Kontakta oss gärna så hittar vi tillsammans bästa möjliga lösning för dig. Telefon 08 – 684 494 60 Mail speedledger@winwin-ekonomi.se