Win Win i alla lägen!

Vi erbjuder alla våra kunder fullservice, en heltäckande tjänst som vi utformar efter era behov. Vi kan ta hand om alla delar inom bokföring och löne-administration. Läs gärna mer nedan om vilka delar som kan ingå i ett fullservice-abonnemang.

 

För varje uppdrag vi tar oss an sätter vi ihop det bästa teamet för just dig. Du får alltid en kontaktperson som du kan höra av dig till vid minsta lilla fråga. Viktigt för oss är att du känner dig trygg och prioriterad hos oss. Vi garanterar utbildad personal och leveranser i tid.

Win Win Ekonomi är en fullservicebyrå på stark frammarsch. Sedan starten 2011 har flera hundra företag fått hjälp av våra drivna konsulter med bokslutstjänster, bokföring och rådgivning. Varje år väljer mer än 100 företagare att börja anlita oss.

Vi har samarbetat med Speedledger ända sedan 2008 och är idag den byrå i Stockholm som har flest certifierade Speedledger-konsulter. Vi hjälper till med allt från uppstart och löpande support till årsbokslut. Läs mer om Speedledger nedan.

Bilda Bolag

Går du i tankarna att starta ett nytt bolag eller vill starta en verksamhet hjälper vi dig gärna med råd kring lämplig bolagsform. Vi kan hjälpa dig med all administration kring uppstarten och när bolaget är startat finns vi där för rådgivning och hjälp med allt som rör redovisning och löneadministration.


Ta gärna kontakt med Sara om du behöver hjälp och rådgivning kring starten av ditt bolag.

Ring eller maila till Sara.

Löneadministration

Vi sköter löner i företag från 1 anställd upp till flera hundra anställda, såväl åt företag i Stockholm som åt företag i övriga landet. Beroende på era behov sätter vi upp en bra lösning – exempelvis kan vi erbjuda system med tidrapportering i mobil-app, etc. Vi har kompetens inom flera olika löneprogram, och kan därför anpassa oss till era behov. Vi arbetar bland annat i Agda, Visma Lön, och Nmbrs.


Daniel är en av våra seniora lönekonsulter som har koll på ALLT inom löner och administration kring dessa.

Ring eller maila till Daniel.

Löpande redovisning

Grunden inom redovisningen, där vi hjälper till med allt du önskar. Vi gör alltså fakturering, betalningar, bokföring, med mera. När månaden är slut levererar vi resultat- och balansrapport efter era önskemål. Vi är en redovisningsbyrå med kompetens inom många olika bokföringsprogram, och anpassar oss efter era behov. Vi arbetar bland annat i Speedledger, Fortnox och Visma e-ekonomi samt affärssystem såsom Microsoft Nav och M2/Movex.


Kontakta gärna Pia om du behöver hjälp med din löpande redovisning, hon har över 30 års arbetslivserfarenhet och har svaret på alla dina frågor!

Ring eller maila till Pia.

Årsbokslut & Årsredovisning

När räkenskapsåret är slut gör vi årsbokslut och årsredovisning, samt sköter kontakt med er eventuella revisor. För företag som själva sköter löpande redovisning kan vi ändå stå till tjänst med att upprätta årsbokslut och årsredovisning.


Ta gärna kontakt med Sandra om du behöver hjälp med ditt årsbokslut och årsredovisning, det inte Sandra vet om årsbokslut och årsredovisningar är inte värt att veta.

Ring eller maila till Sandra.

Inkomstdeklaration

Som ett sista steg i redovisningens årscykel upprättar vi inkomstdeklarationen baserat på reviderat årsbokslut och skatteberäkning. Vi kan även hjälpa till med upprättande av privatpersoners inkomstdeklarationer, komplett eller endast beräkning av K10-blanketten.


Emma har koll på allt du behöver veta om inkomstdeklarationer och kringliggande uppgifter.

Ring eller maila till Emma.

Rådgivning

Utifrån dina frågor hjälper vi till med rådgivning inom olika områden. Det vanligaste är att vi hjälper till med skattefrågor relaterade till bolagsägande. Vi har även kompetens inom exempelvis gränsöverskridande verksamhet, vi är en redovisningsbyrå som har stor erfarenhet av att hjälpa utlandsägda företag i Stockholm och övriga Sverige. Ifall ni står inför ovanligt komplexa frågor har vi ett nätverk av kvalificerade specialister som vi med glädje hänvisar till, inom allt från företagsaffärer till familjejuridik.


Daniel har koll på det mesta. Om du inte vet vem du ska fråga så kan du alltid vända dig till honom, trevlig är han också.

Ring eller maila till Daniel.
 

Speedledger – Vi ger dig all support du behöver!

Medan vi har erfarenhet med flera redovisningsprogram (bland annat Fortnox, Visma e-ekonomi, Microsoft Nav och M2/Movex), är programmet vi rekommenderar för våra kunder Speedledger som våra konsulter jobbat med sedan 2008. Win Win Ekonomi är idag den byrå i Stockholm med flest certifierade Speedledger-konsulter och kan hjälpa dig med allt från uppstart till löpande support och årsbokslut.

Vi är en byrå som erbjuder olika nivåer av service, anpassat efter just dina behov. Sedan Win Win Ekonomi grundades 2011 har våra drivna konsulter hjälpt flera hundra företag med bokslutstjänster, bokföring och rådgivning. Vi är stolta över att fler än hundra företag gör det aktiva valet att anlita oss varje år, och vi har märkt att allt fler väljer att själva sköta en del av bokföringen i Speedledger. Därför har vi fokuserat på att kontinuerligt digitalisera oss, så att vi kan bistå med allt våra kunder kan tänkas behöva.

Många som bokför i Speedledger klarar sig bra på egen hand, men även de mest tekniskt lagda kan ibland känna att det vore skönt med någon att rådfråga. Där kommer vi in. Genom att kontinuerligt utveckla våra supporttjänster kan vi svara på allt från programfrågor till frågor kring den faktiska redovisningen eller beskattning. Vi lotsar helt enkelt fram dig i ekonomidjungeln, oavsett om ditt företag är nytt eller om du har en befintlig, rullande verksamhet.

Kontakta oss gärna så hittar vi tillsammans bästa möjliga lösning för dig. Telefon 08 – 684 494 60 Mail speedledger@winwin-ekonomi.se