inlägg-nyheter

Success case

"Med win-win GO får jag all hjälp jag behöver som företagare!"

Efter flera år som marknadschef och projektledare valde Kristina Kollstedt att starta eget företag. Sedan 2015 driver hon sin egen verksamhet inom samma område och är idag nöjd användare av bokföringstjänsten win-win GO!

– Jag har haft win-win GO i ungefär ett år och är jättenöjd! Nu behöver jag inte tänka på krångligt bokföringsarbete, det tar någon annan hand om.

Den digitala tjänsten är en smidig och automatiserad helhetslösning för konsulter som driver eget bolag. Genom kombinationen av digitala verktyg och personlig rådgivning minimeras bokföringsarbetet, någonting som enligt Kristina är väldigt tidsbesparande.

– Tack vare win-win GO sparar jag massor av tid som jag kan lägga på annat! Eftersom tjänsten är digital kan jag sköta allting direkt från mobilen, som dessutom skickar bra aviseringar. När jag behöver hjälp finns min personliga rådgivare Julia alltid där och löser alla problem.

Tanken med win-win GO är att underlätta företagandet och användaren får enkelt och tryggt hjälp med allt från betalningar till inkomstdeklarationer, årsbokslut, momsredovisningar och mycket mer. Genom tjänsten Companyexpense får användaren dessutom tillgång till en smart kvittofunktion, någonting som Kristina värdesätter lite extra.

– Det enda jag behöver göra är att fota av mina kvitton direkt i mobilen. Allt sker i realtid och gamla kvitton behöver inte bli liggande. En otroligt smidig funktion enligt mig!

Idag har Kristina varit nöjd kund hos Win-Win Ekonomi i fem år, och är glad att hon blev tipsad om deras nya bokföringstjänst.

– Jag rekommenderar verkligen tjänsten. Tack vare win-win GO behöver jag knappt göra någonting själv!

Fler nyheter som du kanske är intresserad av:

29 november, 2023

29. Rykande färsk branschrapport presenteras av Vismas branschexpert Jan Söderqvist

I dagens avsnitt får ni ta del av en rykande färsk branschrapport, som presenteras av rapportförfattaren Jan Söderqvist, branschexpert på Visma Spcs. Han samtalar med programledare Martin Grimlund om branschens utveckling, med fördjupat fokus på det långsamma tempo som branschen håller inom digitalisering och automatisering. När vi (2023-11-29) släpper detta avsnitt är branschrapporten inte publicerad än, men den publiceras i samband med Visma Spcs program "Morgonsoffan" den 6:e december 2023. Länk till morgonsoffan finns här. https://vismaspcs.se/redovisningsbyra/morgonsoffan
15 november, 2023

28. Nätverkande – tips och trix från nätverkare i affärsnätverket BEN

Som en uppföljning på temat nätverkande från avsnitt 26 kommer här ett "livepoddsavsnitt" i samband med att affärsnätverket BEN haft en stor kvällsträff på Vaxholms hotell utanför Stockholm. Martin Grimlund gör korta intervjuer med nätverkare från BEN. Ni får höra varför de nätverkar och vilka tips de har till dig som funderar på att nätverka mer. Gäster är: Derek Wamala-Johnson som bland annat driver Västsvenska Lönekonsulter med flera bolag, Lotta Runnestad från Runne Connections, Gevorg Simonyan från Libredo, Robert Hallgren från The Generation och Christoffer Åhman från Meetball.
10 november, 2023

27. Revisionsvärldens tävling ”Årets Tillväxtbyrå” – Rapport från årets prisutdelning – Stockholms län

Det finns många byråer som är på häftiga tillväxtresor. Idag får ni höra korta intervjuer med två av dem, nämligen Setly och Amice Konsult. De belönades båda med utmärkelsen "Årets Tillväxtbyrå - Stockholms län". Martin Grimlund intervjuar Henrik Åhlin, VD och grundare av Setly, samt Michael Popis, VD och grundare av Amice Konsult. Avsnittet inleds med en intervju med Martin Hammarström på Revisionsvärlden, som ligger bakom utmärkelsen. Martin från Revisionsvärlden berättar om utmärkelsen och ger en bild av hur branschen utvecklas.