Win-Win för hela världen!

Har du ett utlandsregistrerat bolag eller ett bolag med utländskt moderbolag? Då kan vårt internationella team hjälpa dig. Detta specialistteam jobbar enbart med denna typ av företag och har därför extra djup kompetens inom detta. Genom att vi har ett brett internationellt nätverk får du tillgång till expertis inom många olika områden.

 

Win Win Ekonomi AB är en växande, prisbelönt redovisnings- och lönebyrå i Stockholm, Sverige. Vi har ett specialiserat team som arbetar enbart med redovisning åt internationella företag. Tack vare detta har vi hög kompetens och lång erfarenhet inom sådana uppdrag.

Därmed har vi både språkkompetens och förståelsen för de kulturella skillnaderna som kan råda – vilket ger oss goda förutsättningar för att på ett för er mycket smidigt sätt kunna tillgodose era behov – oavsett om ni är ett stort eller litet företag.

Vi har idag ett hundratal uppdrag åt internationella företag. I många av dessa uppdrag sköter vi redovisning och löneadministration åt svenska företag, som ägs av utländska moderbolag. Moderbolagen kommer bland annat från Tyskland, Storbritannien, Frankrike, Italien, Schweiz, Nederländerna, Danmark, Norge och Finland.

Våra olika arbetsområden

Vi kan hjälpa er med allt från att bilda företag och sköta nödvändiga registreringar till att ta hand om den löpande ekonomiadministrationen (bokföring, löneadministration, fakturering, månadsrapportering, etc) och de insatser som krävs vid årsavslut (bokslut, årsredovisningar, bolagets inkomstdeklarationer). Genom oss får du även möjlighet till kontakt med mycket kompetenta Stockholmsbaserade flerspråkiga revisorer, som vi redan idag samarbetar med.

Oavsett om ni redan idag har verksamhet i Sverige, eller om ni inte har det än men planerar att expandera till Sverige, så är ni välkomna att kontakta oss. Till att börja med vill vi gärna ge er en timmes kostnadsfri rådgivning om de ekonomiadministrativa aspekterna av att bedriva verksamhet i Sverige.

Kontakta Emma Astvik (auktoriserad redovisningskonsult och teamledare för internationella teamet) på +46 8 684 494 65 eller genom att maila ea@winwin-ekonomi.se