Välkommen till Win Win Ekonomi i Stockholm
  Start Nyheter Om oss Våra tjänster Varför anlita oss? Speedledger Kunder Karriär Kontakt   


 

Våra tjänster


Redovisningsbyrå i Stockholm som erbjuder skräddarsydda lösningar inom ekonomi!

 

Win Win Ekonomi är en redovisningsbyrå i Stockholm som erbjuder skräddarsydda lösningar inom bokföring, redovisning och andra ekonomitjänster!  Vårt arbete håller alltid hög kvalitet och är anpassat efter kundens behov. Nedan listar vi några av de tjänster som vi erbjuder - läs mer och hitta lösningen som passar just ditt företag! Tveka inte över att kontakta Win Win Ekonomi redan idag om du söker en redovisningsbyrå i Stockholm med fokus på leverans & kvalitet. 

 

 

Bilda bolag

Vill du starta en verksamhet hjälper vi dig gärna med råd kring lämplig bolagsform, samt kan hjälpa dig med all administration kring starten.

 

Löpande redovisning

Grunden inom redovisningen, där vi hjälper till med allt du önskar (beroende på ifall du vill sköta vissa moment själv). Vi gör alltså fakturering, betalningar, bokföring, med mera. När månaden är slut levererar vi resultat- och balansrapport efter era önskemål. Vi är en redovisningsbyrå med kompetens inom många olika bokföringsprogram, och anpassar oss efter era behov. Vi arbetar bland annat i Speedledger, Fortnox och Visma e-ekonomi samt affärssystem såsom Microsoft Nav och M2/Movex.

 

Löneadministration

Vi sköter löner i företag från 1 anställd upp till flera hundra anställda, såväl åt företag i Stockholm som åt företag i övriga landet. Beroende på era behov sätter vi upp en bra lösning – exempelvis kan vi erbjuda system med tidrapportering i mobil-app, etc. Vi har kompetens inom flera olika löneprogram, och kan därför anpassa oss till era behov. Vi arbetar bland annat i Agda, Visma Lön, och Nmbrs.

 

Årsbokslut & Årsredovisning

När räkenskapsåret är slut gör vi årsbokslut och årsredovisning, samt sköter kontakt med er eventuella revisor. För företag som själva sköter löpande redovisning kan vi ändå stå till tjänst med att upprätta årsbokslut och årsredovisning.

 

Inkomstdeklaration

Som ett sista steg i redovisningens årscykel upprättar vi inkomstdeklarationen baserat på reviderat årsbokslut och skatteberäkning. Vi kan även hjälpa till med upprättande av privatpersoners inkomstdeklarationer, komplett eller endast beräkning av K10-blanketten.

 

Rådgivning

Utifrån dina frågor hjälper vi till med rådgivning inom olika områden. Det vanligaste är att vi hjälper till med skattefrågor relaterade till bolagsägande. Vi har även kompetens inom exempelvis gränsöverskridande verksamhet, vi är en redovisningsbyrå som har stor erfarenhet av att hjälpa utlandsägda företag i Stockholm och övriga Sverige. Ifall ni står inför ovanligt komplexa frågor har vi ett nätverk av kvalificerade specialister som vi med glädje hänvisar till, inom allt från företagsaffärer till familjejuridik. 

 

Kontakta din nya redovisningsbyrå i Stockholm idag 

 

Du kontaktar oss enklast på telefonnummer 08-684 494 60, genom att använda formuläret till höger eller via e-post: info@winwin-ekonomi.se. Vi ser fram emot att du hör av dig, välkommen till din nya redovisningsbyrå i Stockholm!

 

Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig för att lyssna på dina behov och berätta om vår lösning.

 

    Gasell-utmärkelse från Dagens Industri

    FAR     Bättre Bokföring     Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

 


Copyright © 2012 Win Win Ekonomi AB | Palmfeltsvägen 19, 121 62 JOHANNESHOV | Tel: 08-684 494 60 | info@winwin-ekonomi.se
IM Storm Webbyrå