Välkommen till Win Win Ekonomi i Stockholm
  Start Nyheter Om oss Våra tjänster Varför anlita oss? Speedledger Kunder Karriär Kontakt   


 

Om-oss

Win Win Ekonomi är en expansiv redovisningsbyrå i Stockholm med ambitiösa framtidsplaner. Vi arbetar strukturerat och proaktivt för att förverkliga dessa. Genom vår ständiga tillväxt är vi en föränderlig organisation, där man som anställd har möjlighet att utveckla både sig själv och organisationen som helhet.

 

Personalen ses som central för bolagets framgång, och värderas mycket högt. Vi arbetar därför fokuserat med att få medarbetarna att trivas och ge dem goda förutsättningar för att göra ett bra jobb. Vi är mycket stolta över att vi lyckas kombinera en bra arbetsbelastning (även under högsäsong) med hög service och leveranstempo till våra kunder. Som exempel hade ingen medarbetare mer än tjugo timmars övertid under högsäsongen 2017. Samtidigt hade 78% av våra kunder med decemberbokslut fått sina bokslut från oss senast den 30 mars.

 

Kombinationen goda arbetsvillkor och hög service till våra kunder uppnår vi genom att arbeta proaktivt samt följa vår långsiktiga strategi. I enkelhet kan man säga att våra konsulter får en jämn arbetsbelastning över hela året genom att vi har en kontinuerlig tillväxt, och att vi med anledning av det rekryterar fler nya medarbetare inför varje högsäsong (än vad vi rekryterar under resten av året).

 

Vi sätter relationen i centrum, när det gäller såväl kunder som revisorer och andra samarbetspartners. Vi tycker om när kunder besöker oss, och har årligen event på våra kontor då vi bjuder in kunder, revisorer och andra samarbetspartners.

 

Vi har två kontor i Stockholmsområdet. Det ena ligger i på Palmfeltsvägen 19 i Slakthusområdet (nära Globens tunnelbanestation), det andra ligger på Kanalvägen 3A i Bredden (tidigare kallat Infracity) i Upplands Väsby. Framöver kommer vi öppna kontor på fler platser i Stockholmsområdet.

 

Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig för att lyssna på dina behov och berätta om vår lösning.

 

    Gasell-utmärkelse från Dagens Industri

    FAR     Bättre Bokföring     Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

 


Copyright © 2012 Win Win Ekonomi AB | Palmfeltsvägen 19, 121 62 JOHANNESHOV | Tel: 08-684 494 60 | info@winwin-ekonomi.se
IM Storm Webbyrå