En byrå att växa med

Win-Win Ekonomi är ett företag för dig som vill ha ett stort engagemang i ditt arbete, gillar att bygga relationer med både kunder och kollegor och som vill vidareutvecklas inom ditt område.

Som medarbetare på Win-Win förväntas man ha ett stort engagemang och en vilja att bidra till att företaget utvecklas. I gengäld får man stora möjligheter till delaktighet, dels i form av stor påverkan på sin egen roll men även i form av företagets övergripande utveckling.

Vi anser att de interna relationerna är minst lika viktiga som de externa, och vi arbetar aktivt med att skapa en god stämning och sammanhållning på kontoret. För att uppnå detta ser vi till att göra saker tillsammans. Bland annat äter vi frukost gemensamt varje morgon, vi har konferensdagar varje kvartal och vi åker årligen på en fyra dagars konferensresa. Dessa tillfällen skapar en samhörighet och bygger teamkänsla, vilket gör att man anstränger sig för att hjälpa varandra och arbeta för en bättre helhet. Det är Win Win-andan enligt oss. Goda relationer lägger grunden för gott arbete.

Vi anser att denna gemenskap skapar en bättre arbetsmiljö, och vi är stolta över att många medarbetare tycker att vi ligger i topp gällande arbetsmiljön. Hösten 2019 utnämnde Visma oss till Sveriges bästa arbetsgivare inom redovisningsbranschen (vid branschgalan Visma Forward).

”För mig som är ny som redovisningskonsult är Win-Win perfekt. Eftersom vi har kunder inom många olika områden är arbetsuppgifterna väldigt varierande så jag lär mig massor och får vara delaktig på riktigt. Mina synpunkter tas inte bara emot utan välkomnas.”

– Alfred Eriksson, Redovisningskonsult på Win-Win Ekonomi.

”På Win-Win hjälps vi åt, strävar åt samma håll och är ett team. Det finns ett driv i företaget, en framåtriktning och samtidigt en glad och varm stämning. Företaget utvecklas hela tiden och ger också mig som medarbetare möjlighet att ta nya steg i min karriär.”

– Maria Tengvall, Redovisningskonsult på Win-Win Ekonomi.
 

Bli en Win-Winnare!

Vi söker ofta nya, kompetenta medarbetare som kan förstärka vårt team och göra oss ännu bättre.

Grundläggande för att du ska trivas hos oss är att du tycker om att ge hög service, samarbeta med såväl kollegor som kunder, och har en positiv och engagerad inställning. Du vill känna glädje av att gå till jobbet, vill ha en arbetsplats som du kan känna dig stolt över, och du känner stort engagemang för ditt arbete. Framför allt är du beredd att aktivt bidra till att skapa denna välkomnande atmosfär.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från redovisningsbyrå/lönebyrå. Saknar du det är det meriterande med andra erfarenheter, gärna från serviceyrken och specifikt B2B. Viktigast är dock din inställning, din motivation och din förmåga att lära dig och att utvecklas. Vi ska fortsätta växa, vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas hos oss.

Tack vare att vi får många bra spontanansökningar anställer vi ofta utan att ha annonserat ut en tjänst. Efter att ha skickat in din ansökan sparas nämligen dina uppgifter hos oss för att tas med när vi i framtiden söker nya medarbetare. Så om du är intresserad av att arbeta på en av Sveriges bästa redovisningsbyråer, kontakta oss.

Vi tar varje termin emot praktikanter från framför allt YH-utbildningar (inom redovisning och lön). Redovisningsstudenter kan få praktik på samtliga våra kontor (Globenområdet och Upplands Väsby), lönestudenter kan få praktik i Globenområdet där vårt lönekonsultteam arbetar. Vi tar emot praktikanter för att få kompetensförsörjning, och har efter praktikperioder anställt flera konsulter.

Vill du göra praktik eller söka jobb hos oss, skicka in din ansökan genom att maila CV och personligt brev till Martin Grimlund, rekryteringsansvarig. Du kan även maila honom vid frågor.
mg@winwin-ekonomi.se

 

Därför ska du välja Win-Win


Se vår film