Karriär

En byrå att växa med

Win-Win Ekonomi är ett företag för dig som gillar att bygga relationer med både kunder och kollegor och som vill vidareutvecklas inom ditt område.
Vi anser att de interna relationerna är minst lika viktiga som de externa, och vi gör vårt bästa för att skapa en god stämning och sammanhållning på kontoret genom att bland annat hjälpa varandra, ha högt i tak och göra saker tillsammans. Det är Win-Win-andan enligt oss. Goda relationer lägger grunden för gott arbete.
För att skapa en genuin teamkänsla på kontoret ser vi även till att göra saker tillsammans. Vi äter bland annat frukost gemensamt varje morgon och åker årligen på en fyra dagars konferensresa. Vi anser att denna gemenskap skapar en bättre arbetsmiljö, och vi är stolta över att av Medarbetarnas Val utnämnts till en av Sveriges tre bästa arbetsgivare inom redovisningsbranschen 2018.

”För mig som är ny som redovisningskonsult är Win-Win perfekt. Eftersom vi har kunder inom många olika områden är arbetsuppgifterna väldigt varierande så jag lär mig massor och får vara delaktig på riktigt. Mina synpunkter tas inte bara emot utan välkomnas.”

– Alfred Eriksson, Redovisningskonsult på Win-Win Ekonomi.

”På Win-Win hjälps vi åt, strävar åt samma håll och är ett team. Det finns ett driv i företaget, en framåtriktning och samtidigt en glad och varm stämning. Företaget utvecklas hela tiden och ger också mig som medarbetare möjlighet att ta nya steg i min karriär.”

– Maria Tengvall, Redovisningskonsult på Win-Win Ekonomi.
 

Bli en Win-Winnare!

Vi söker ofta nya, kompetenta medarbetare som kan förstärka vårt team och göra oss ännu bättre.

Grundläggande för att du ska trivas hos oss är att du tycker om att ge hög service, samarbeta med såväl kollegor som kunder, och har en positiv inställning. Du vill känna glädje av att gå till jobbet, vill ha en arbetsplats som du kan känna dig stolt över, och du känner stort engagemang för ditt arbete. Framför allt är du beredd att aktivt bidra till att skapa denna välkomnande atmosfär.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från redovisningsbyrå/lönebyrå. Har du även arbetat på ekonomiavdelning är detta meriterande. Viktigast är dock din inställning, din motivation och din förmåga att lära dig och att utvecklas. Vi ska fortsätta expandera, vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas hos oss.

Tack vare att vi får många bra spontanansökningar anställer vi ofta utan att ha annonserat ut en tjänst. Efter att ha skickat in din ansökan sparas nämligen dina uppgifter hos oss för att tas med när vi i framtiden söker nya medarbetare.

Skicka in din ansökan genom att maila CV och personligt brev till Martin Grimlund som är rekryteringsansvarig. Du kan även maila eller ringa honom vid frågor.
martin.grimlund@winwin-ekonomi.se
08- 684 494 64

 

Därför ska du välja Win-Win


Se vår film